• Cards from the Heart
  • Hoge attentiewaarde
  • Cards from the Heart
  • Hoge attentiewaarde

Over mij.

Mijn naam is Saskia. Moeder van 3 geweldige kinderen, en een geweldige man. Ik werk parttime bij een werkgever en geniet van het leven. Enige tijd geleden ben ik gestart om Mini-art kaarten te maken. Het levert me veel energie op om ze te maken en krijg veel leuke reacties als ik ze weg geef of verstuur. Mijn man heeft een andere hobby, hij ontwikkelt ook producten. Deze producten hebben te maken met rookmelders en veiligheid van woningen. Als je meer wil weten kun je kijken op www.BKESolutions.com. Ik verkoop zijn producten ook maar niet via mijn webshop. Zo hebben ook andere leden van mijn gezin/familie talenten waarvan ik gretig gebruik maak.

Ik geloof in de goedheid en oprechtheid van de mens en we hopen dat we een glimlach kunnen bewerkstelligen.

Het is altijd fijn om kaarten te ontvangen. Er heeft iemand met het kopen aan je gedacht en verstuurd niet alleen stukje papier. De lading die het meegeeft is en blijft bijzonder. Met die gedachte en lading werk ik met het tot stand komen van het stuk mini-art.

Daarnaast streef ik naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.

Ik werkt efficiƫnt, zorgvuldig en met artikelen van goede kwaliteit. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Ik onderneem maatschappelijk en zorg dat ik een bijdrage lever aan een leefbare wereld. Ik proberen verspilling te voorkomen en geloof in herbruikbaarheid van producten. Weggooien vindt ik erg lastig...


Bedankt dat je de moeite neemt om een bericht achter te laten. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op